Súťažte a vyhrajte! Stačí, ak nás sledujete, napíšete komentár s označením inej osoby pod súťažný príspevok na profile @lunys.sk na sociálnej sieti Instagram a ste zaradení do súťaže.
Blog
Škola pečenia s Natacha Pacal
Preneste sa cez pečenie do Francúzska. Vyskúšajte si s nami školu pečenia s Natacha Pacal.
Bruschetta
Veľmi dôležitá je voľba pečiva. Môžeme použiť bagetu, ciabattu alebo iný chrumkavý chlieb. Ten nakrájame na približne 1 cm hrubé plátky. Nakrájame ho šikmo, lepšie vyzerá a vojde sa tam…
Plnené mega cookies
V miske zmiešajte mäkké maslo, vanilku s cukrami do bielej peny. Primiešajte vajíčka a mlieko. Do zmesi pridajte preosiatu múku a kypriaci prášok. Na záver jemne domiešajte nasekané lieskové orechy. Na plechu s dierovanou…
Crème brûlée
V miske zmiešajte žĺtka s cukrom a vanilkou. V hrnci zohrejte mlieko a smotanu. Cez sitko nalejte na žĺtkovú zmes zohriate mlieko so smotanou a ihneď miešajte. Nalejte do pripravených ohňu vzdorných misiek. Pečte…