Blog

Vegánske udon rezance so zeleninou
in

Vegánske udon rezance so zeleninou

Najskôr si pripravíme omáčku zmiešaním sójovej omáčky s vodou, tahini, ryžovým octom, kokosovým cukrom, nadrobno nasekaným zázvorom a cesnakom. Následne si pripravíme zeleninu – ošúpanú mrkvu a červenú papriku nakrájame na tenké prúžky.…

Tipy, ako správne vyrezať halloweensku tekvicu?
in

Tipy, ako správne vyrezať halloweensku tekvicu?

prúde. Symbolom tohto obdobia, a predovšetkým Halloweenu, sú nepochybne tekvice. Či už uznávate tento zahraničný sviatok, alebo si len chcete vyzdobiť domov, váš interiér aj záhradku určite ozvláštnia dekoratívne tekvice a…

Batátovo-tekvicový krém
in

Batátovo-tekvicový krém

V hrnci spolu uvaríme všetku zeleninu. Ochutíme soľou, muškátovým orieškom alebo môžeme pridať strúčik cesnaku. Všetko spolu dusíme a zalejeme vodou. Keď je zelenina uvarená a mäkká, rozmixujeme ju ponorným…

Kačacie prsia s vínovou omáčkou
in

Kačacie prsia s vínovou omáčkou

Kačacie prsia osušte papierovou útierkou a kožu opatrne narežte do mriežky, dobre z obidvoch strán osoľte. Prsia dajte do studenej panvice kožou dole a pomaly opekajte na najmenšom plameni približne…