Blog

Bylinkový hummus
in

Bylinkový hummus

Stačí ak všetky suroviny rozmixujete do hladka. Hummus musí mať grády, tak ho dobre ochutnajte. Musí byť cítiť cesnak, citrón aj soľ. Podávajte s píniovými orieškami trochou feta syru a…

Penne Aglio e Olio
in

Penne Aglio e Olio

Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. Ideálne, aby boli al dente. Na panvici rozohrejeme olivový olej a pridáme k nemu na plátky pokrájaný cesnak, ktorý chvíľku opražíme. Netreba…

Medovníky
in

Medovníky

Suroviny zmiešame (med a maslo osobitne zohrejeme) a vypracujeme hladké cesto. V prípade potreby zriedime cesto mliekom. Cesto umiestnime do chladničky na 1 hodinu. Vyvaľkáme a vykrajujeme požadované tvary. Pečieme…