Škola pečenia s Natacha Pacal

in
Škola pečenia s Natacha Pacal

Preneste sa cez pečenie do Francúzska. Vyskúšajte si s nami školu pečenia s Natacha Pacal.

Kto je Natacha Pacal?

Príbeh Natachy Pacal sa začal písať, keď sa narodila francúzskemu otcovi a slovenskej mame. I keď od svojich 10 rokov žije na Slovensku, francúzske gény v sebe nezaprie a povestné gurmánstvo, humor a zmysel pre detail ju sprevádzajú na jej sladkej ceste životom. Priniesť na Slovensko kúsok francúzskej kultúry bol vždy jej sen, ktorý sa nakoniec stal realitou. Je absolventkou významnej cukrárskej školy ENSP, ktorá sa nachádza vo francúzskom Yssingeaux. Mesiace driny pod vedením tých najlepších svetových cukrárskych majstrov prinieslo svoje „koláče“. A keďže bez práce nie sú koláče, vznikol projekt Natacha Pacal patisserie, ktorého koncept je postavený na francúzskom cukrárskom umení spojený s vášňou. Ponorte sa s nami do francúzskeho sveta a naučte sa piecť tie najchutnejšie koláče, ktoré potešia nie jeden chuťový pohárik.

Pripravili sme si pre vás TOP 10 francúzskych dezertov, ktoré zvládne aj úplný začiatočník. Recepty nájdete TU. Recepty budeme postupne pridávať.

Bon appétit!