Najskôr pripravíme kvások – do teplého (nie horúceho) mlieka vmiešame 1 ČL cukru, sušené droždie a necháme ho napučiť cca 10 minút. Medzitým múku zmiešame so soľou a cukrom, pridáme vajíčka, zmäknuté…
Blog

Súťaž s Orieshock
Súťažte a vyhrajte! Stačí, ak nás sledujete, napíšete komentár s označením inej osoby pod súťažný príspevok na profile @lunys.sk na sociálnej sieti Instagram a ste zaradení do súťaže.

Škola pečenia s Natacha Pacal
Preneste sa cez pečenie do Francúzska. Vyskúšajte si s nami školu pečenia s Natacha Pacal.

Bruschetta
Veľmi dôležitá je voľba pečiva. Môžeme použiť bagetu, ciabattu alebo iný chrumkavý chlieb. Ten nakrájame na približne 1 cm hrubé plátky. Nakrájame ho šikmo, lepšie vyzerá a vojde sa tam…

Plnené mega cookies
V miske zmiešajte mäkké maslo, vanilku s cukrami do bielej peny. Primiešajte vajíčka a mlieko. Do zmesi pridajte preosiatu múku a kypriaci prášok. Na záver jemne domiešajte nasekané lieskové orechy. Na plechu s dierovanou…