Lavaš nakrájame na trojuholníky, rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Lavaš rozložíme tak, aby nebol príliš na sebe, neprekrýval sa. Pečieme na 180°C do chrumkava. Počas pečenia párkrát premiešame
Blog
![Výzva na predkladanie ponúk](https://lunys.sk/wp-content/uploads/2020/07/EUfondy-600x260-1-600x260.jpg)
Výzva na predkladanie ponúk
Aktualizácia_ 3.7.2020 Zápisnica-z-vyhodnoteniaStiahnuť Predmet zákazky: „Zariadenia pre výrobky z čistenej zeleniny/ovocia a mrazené výrobky“ 1. IDENTIFIKAČNÉ ÚDAJE VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA : Názov verejného obstarávateľa: Lunys, s.r.o. Sídlo: Hlavná 4512/96, 058 01 Poprad…
![AKO UCHOVAŤ OVOCIE ČO NAJDLHŠIE ČERSTVÉ? (2. DIEL)](https://lunys.sk/wp-content/uploads/2020/06/header_blog-2-660x283.jpg)
AKO UCHOVAŤ OVOCIE ČO NAJDLHŠIE ČERSTVÉ? (2. DIEL)
V zimnom období, citrusy jednoducho letia, ale niekedy ich nevieme správne uskladniť a zbytočne podliehajú skaze. Poďme sa pozrieť na jednoduché tipy, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní ako tieto vitamínové…
![AKO UCHOVAŤ OVOCIE ČO NAJDLHŠIE ČERSTVÉ? (1. DIEL)](https://lunys.sk/wp-content/uploads/2020/06/header_blog-1-660x283.jpg)
AKO UCHOVAŤ OVOCIE ČO NAJDLHŠIE ČERSTVÉ? (1. DIEL)
Ovocie, chceme prirodzene uchovať čo najdlhšie čerstvé. Nie vždy sa to však podarí – banány zhnednú doslova v priebehu dňa, drobné ovocie pripomína skôr lekvár a hrozno začína pripomínať skôr…
![Inovácia a automatizácia výrobno-kompletizačného procesu výroby a distribúcie zdravých potravín](https://lunys.sk/wp-content/uploads/2020/01/MinH-loga-web2-600x260.jpg)
Inovácia a automatizácia výrobno-kompletizačného procesu výroby a distribúcie zdravých potravín
Predmetom inovácie v rámci projektu sú procesy spojené s výrobou potravinárskych výrobkov zo zeleniny a ovocia.