Suroviny zmiešame (med a maslo osobitne zohrejeme) a vypracujeme hladké cesto. V prípade potreby zriedime cesto mliekom. Cesto umiestnime do chladničky na 1 hodinu. Vyvaľkáme a vykrajujeme požadované tvary. Pečieme…
Blog

Obsadili sme 7. miesto v rebríčku Firma roka
Spoločne sme to dokázali! Časopis Trend každoročne odovzdáva firmám cenu za mimoriadne výsledky a tento rok sa naša spoločnosť umiestnila na krásnom 7. mieste v rebríčku Firma roka. Sme veľmi…

Špenátovo-bryndzový quiche
Zo surovín si ručne alebo food processorom spravíme kompaktné cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme v chladničke hodinu odležať. Odležané vyvaľkáme medzi dvomi papiermi na pečenie na veľkosť…

Vanilkové rožteky
Všetko si spolu ručne zmiesite a vytvarujete cesto a spracúvate ho až kým sa neprestane droliť. Hneď guľkáte a tvarujete cca 1 cm hrubé a 8 cm dlhé šulčeky, ktoré…

Mrkvová torta
Vajcia vyšľaháme do svetlej peny s trstinovým cukrom a krupicovým cukrom. Múku si s práškom do pečiva a s jedlou sódou preosejeme. Do vyšľahaných vajec postupne pridávame olej. Potom pridáme…

Škoricové hniezda s jablkovou plnkou
Najskôr si skaramelizujeme cukor. Pridáme jablká pokrájané na malé kocky, ktoré podusíme. Pridáme vanilkový struk, citrónovú šťavu, škoricu a perníkové korenie (množstvá sú podľa chuti). Ak je zmes príliš riedka,…