Gingerbread coffee

in ,
Gingerbread coffee

INGREDIENCIE:

  • 1 lyžička mletej škorice (kopcová lyžička)
  • 1 čajová lyžička mletého zázvoru
  • 1/2 lyžičky mletých klinčekov
  • 1/4 lyžičky mletého muškátového orieška
  • 1/2 lyžičky vanilkového extraktu
  • hnedý cukor podľa chuti
  • 2 šálky Body&Future mandľového mlieka
  • 2x esspresso

POSTUP:

V miske si zmiešame koreniny, cukor a vanilkový extrakt. Pripravíme si hrniec, do ktorého vlejeme mandľové mlieko. Pridáme zmes korenia a šľahačom vyšľaháme, kým sa nám nerozpustí cukor. Medzičasom si pripravíme si 2x espresso. Do väčšieho pohára si prelejeme okorenené rastlinné mlieko a pridáme espresso. Môžeme podávať s kokosovou šľahačkou.

Dobrú chuť!