Preneste sa cez pečenie do Francúzska. Vyskúšajte si s nami školu pečenia s Natacha Pacal.
Blog
Bruschetta
Veľmi dôležitá je voľba pečiva. Môžeme použiť bagetu, ciabattu alebo iný chrumkavý chlieb. Ten nakrájame na približne 1 cm hrubé plátky. Nakrájame ho šikmo, lepšie vyzerá a vojde sa tam…
Plnené mega cookies
V miske zmiešajte mäkké maslo, vanilku s cukrami do bielej peny. Primiešajte vajíčka a mlieko. Do zmesi pridajte preosiatu múku a kypriaci prášok. Na záver jemne domiešajte nasekané lieskové orechy. Na plechu s dierovanou…
Crème brûlée
V miske zmiešajte žĺtka s cukrom a vanilkou. V hrnci zohrejte mlieko a smotanu. Cez sitko nalejte na žĺtkovú zmes zohriate mlieko so smotanou a ihneď miešajte. Nalejte do pripravených ohňu vzdorných misiek. Pečte…
Cuketové rolky
Cuketu umyjeme, odkrojíme z nej konce a nakrájame na plátky viacúčelovou škrabkou na zeleninu. Plátky posolíme a necháme 5 minút odstáť. Mozzarellu pokrájame na hranoly so šírkou 1 cm. Následne…
Krevety v olivovom oleji
Cesnak si nakrájame na kúsky. Olivový olej nalejeme do panvičky a zmiešame spolu s cesnakom. Po 3 min pridávame krevety (osušené) a restujeme na panvici. Okoreníme, osolíme. Ak by sme…