Jedlý hmyz je potravinou, ktorú na celom svete pravidelne konzumujú viac ako 2 miliardy ľudí. Pre nás na Slovensku je však stále novinkou, ktorú v EÚ nájdeme len od roku 2018. Ako…
Blog
Ostro-kyslá polievka (pekinská)
Recept na ostro-kyslú polievku.
Segedín už aj v Chorvátsku!
Tradičnej slovenskej kuchyni sa nič nevyrovná, tak prečo ju nezobrať so sebou?
Pripravte sa na budúcnosť
Produkty od značky Futu už čoskoro v ponuke!
Karfiol na indický spôsob
Karfiol umyjeme, očistíme a nakrájame nadrobno. Vo väčšom hrnci si rozpálime olivový olej a 2 minúty na ňom za stáleho miešania opekáme kúsky karfiolu. Potom pridáme kokosové mlieko, vodu ,…
Ovsená kaša na exotický spôsob "Mango sticky rice"
V menšom hrnci zalejeme ovsené vločky vodou, kokosovým mliekom a privedieme ich k varu. Potom vmiešame do kaše kokosový cukor. Kašu varíme na slabom plameni za stáleho miešania do zhustnutia…