Segedín už aj v Chorvátsku!

in
Segedín už aj v Chorvátsku!

Navštíviť zaujímavé miesta, skúsiť zábavnú aktivitu či spoznávať miestnu kuchyňu – aj tak si mnohí z nás predstavujú ideálnu dovolenku v zahraničí. Stravovanie sa v reštauráciach a bufetoch má rozhodne svoje čaro, no mnohokrát so sebou prináša aj nevýhody, akými sú vysoké ceny, stále rovnaká ponuka či príliš … Ďalšou možnosťou ako zahnať prázdne brucho je vyskúšať varenie. Nikomu sa však namiesto vytúženého oddychu nechce stáť pri hrncoch. Uvariť si vlastné jedlo zaberie v konečnom dôsledku aj kopec času. Ideálnym riešením je preto siahnuť po zásobách, ktoré ste si so sebou z domu priviezli. Výbornou voľbou sú hotovky z plechovky.

Prečo práve hotovky z plechovky?

Tradičnej slovenskej kuchyni sa nič nevyrovná, tak prečo ju nezobrať so sebou? Vďaka pestrej ponuke, kde si môžete vybrať až z viac ako 30 druhov jedál, si môžete pochutnať na domácom jedle ako od babičky aj na konci sveta. Či už vyskúšate kapustnicu, sviečkovú na smotane alebo kotlíkový guláš, ľutovať určite nebudete. Tieto plechovky si so sebou môžete zobrať naozaj kdekoľvek. Veľkou výhodou je najmä ich príprava. Celý proces je naozaj jednoduchý a zaberie vám len pár minút. Plechovku stačí otvoriť, zohriať a hotovo! Namiesto zdĺhavého varenia a umývania hrncov preto stavte na hotovku, a užite si zaslúžený relax.

Konzervované jedlo

O konzervovaných potravinách sa všeobecne hovorí ako o nie veľmi zdravom a výživnom jedle, a niet sa čomu čudovať. V obchodoch totižto nájdete množstvo rôznych konzerv za nízke ceny, no kameňom úrazu je ich pôvod a zloženie. Hotovky z plechovky sa ale od klasických konzerv líšia, a to hneď vo viacterých smeroch. Všetky ich produkty, od polievok, cez hlavné jedlo, až po klasické mäsové konzervy, sú vyrobené na Slovensku.

Počítať môžete tiež s poctivým slovenským mäsom a kvalitnými surovinami, od lokálnych dodávateľov. Navyše, sú tieto hotové jedlá z plechoviek bez konzervantov, éčiek a pridaných farbív. Vďaka ich kvalitnému obalu a sterilizácií sa na nich môžete spoľahnúť až po dobu 3 rokov. Samozrejme, ak ich dovtedy už dávno všetky nezjete.

Ako hotovky vznikajú?

“Všetko to začína výberom tých správnych a hlavne kvalitných surovín, ktoré nakupujeme od lokálnych dodávateľov, a mäsom zo Slovenského chovu. Následne jedlo uvaríme, a to klasickým spôsobom, ako doma. Každú plechovku naplníme a skontrolujeme gramáž, aby bol obsah všade rovnaký. Ďalej plechovky poputujú do poloautomatického hermetického uzatvárača a poukladajú sa do počítačom riadeného termosterilizátora. Tam strávia plechovky 3 hodiny, aby sme zabili všetky mikroorganizmy a spory, ktoré spôsobujú kazenie potravín, a tak vám zaručili 3 roky spotreby bez pridaných konzervantov a stabilizátorov. HOTOVO!“

Segedín už aj v Chorvátsku! 1