Popis
Flank steak Charolais je veľmi jemný tenký kus mäsa zo spodných buršných svalov mladého býka Charolasi. Jeho štruktúra a jemné prerastenie z neho robí skvelý kus mäsa vhodný na grilovanie a jeho úrava je veľmi jednoduchá a rýchla.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK8082 ES
- Návod na použitie: určené na konzumáciu po tepelnej úprave
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.