INGREDIENCIE:
- 2 PL olivového oleja
- 1 ks červenej cibule
- 200 ml kukurice
- 200 ml červenej fazule
- 50 g zelených olív bez kôstky
- 4 ks tortíll
- 4 ks šampiňónov
- 100 g cherry paradajok
- 1 PL sójovej omáčky
- 2 PL bio kečupu
- koreniny – korenie bio minútky na zeleninu
POSTUP:
Nakrájame cibuľu, huby a opečieme na oleji. Následne pridáme nakrájané cherry paradajky, kukuricu, fazuľu a korenie. Na záver pridáme sójovú omáčku, kečup a poriadne premiešame. Všetko spolu restujeme 5 minút. Tortilly si opekáme na suchej rozpálenej panvici a plníme pripravenou zmesou. Môžeme dozdobiť zelenými bylinkami podľa chuti.
Dobrú chuť!
Tento recept vznikol v spolupráci s tanindesk.