INGREDIENCIE:
- 1 cibuľa
- 300 g kuracieho mäsa
- 8-10 ks šampiňónov
- 100 g cherry paradajok
- 1 PL žltej pasty
- 500 ml vývaru
- 500 ml kokosového mlieka
- sójová omáčka
- limetka
- repkový olej
- voliteľné – bylinky (citrónová tráva, koriander), čerstvé chilli, limetka, jarná cibuľka
POSTUP:
Nakrájame na drobno cibuľu a kuracie mäso. Orestujeme v hrnci na oleji. Postupne pridávame nakrájané šampiony a paradajky. Následne pridávame pastu a sójovú omáčku. Všetko zalejeme vývarom a kokosovým mliekom. Varíme všetko do mäkka. Tanier môžeme ozdobiť bylinkami, chilli, jarnou cibuľkou, prípadne si nakvapkáme limetku.
Dobrú chuť!
Tento recept vznikol v spolupráci s tanindesk.