Nie je na sklade

Angry Beards Hair shot tonikum na vlasy 100 ml

Vlasy nie je dobré umývať každý deň. Čo ale robiť, keď by hneď na druhý deň po umytí potrebovali dodať guráž? Alebo žiješ fofrlajf a nemáš na umývanie medzi pracovnými schôdzkami a randíčkami čas? Dopraj vlasom aspoň malú vzpruhu – Hair Shot toho najlepšieho, čo tvoje vlasy postaví späť na nohy.

Angry Beards Hair shot – Tonikum na vlasy. Hmotnosť/Objem balenia: 100 ml.

Popis

Panďuláky, frťany, shoty, panáky, štamprlata, skleničky, o tom bude reč. Rovnako tak ako my, i vlasy občas potrebujú dodať guráž. Preto sme vyrobili drink priamo pre ne. Naše Hair Shot tonikum vlasy vyčistí, osvieži, prevonia a hydratuje. Okrem toho všetkého pôsobí proti vzniku lupín. Pokiaľ z teba sneží ako na Vianoce, tak už ti panáčik moc nepomôže, ale tomuto problému sa oplatí predchádzať, aj keď ešte nevieš, že ho máš.

  • Masívne povzbudenie vlasov
  • Očistí, osvieži, hydratuje a prevonia
  • Nahodí prirodzený mierne vlhký vzhľad
  • Pôsobí proti vzniku lupín
  • Hrdo vyrobené v Česku
Návod na použitie

Hair Shot si strekni priamo do vlasov a poctivo ho vmasíruj až do kože. Radšej šetri, pridať môžeš vždycky. Panák na guráž pomôže aj s následným stylingom. Po aplikácii môžeš vlasy vyfénovať a zľahka poštelovať do ideálneho tvaru.

Vlasy mají sice slušnej splávek, ale nedoporučujeme panákovat víc než dvakrát za den, ať neskončíš mezi alkáčema.

 

 

Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.

Zloženie

Voda, Denaturovaný Ethanol, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Pepermintová Silica, Eukalyptová Silica, Bergamotová Silica, Chlorid Sodný, zložky Silíc (Limonene, Linalool).

Balenie

Hmotnosť/Objem balenia: 100 ml.

Výrobca

Angry Beards s.r.o., Lublaňská 267/12, Vinohrady, Praha 2, 120 00 Praha, Česká republika

Ďalšie informácie

Hmotnosť 100 g
Jednotka

ks, kg