Na sklade: približne 10ks

Hovädzie rebro sušené krájané ploché z čestru 100g Naše maso

4,09 

Cena za kilogram: 40,90 

Amaso CZ / Naše maso Sušené ploché rebro z čestru, trvanlivý fermentovaný mäsový výrobok z hovädzieho mäsa (na 100 g výrobku bolo použitých 130 g mäsa) balený v ochrannej atmosfére. Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 100g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 100g

+ -

Popis

Sušené rebro prémiovej kvality z mäsa jalovíc a volov českého strakatého hovädzieho dobytka Balenie obsahuje 100 g krájaného rebrá. Balené vo vákuu. Sušené rebro (pancetta di manzo) vyrábame u nás v Amase podľa receptúry inšpirovanej starými talianskymi a španielskymi postupmi. Je to veľmi zaujímavý variant klasickej bravčovej sušenej slaniny (pancetta). Rebro z čestru potrieme zmesou soli a korenia, ktorému dominuje chuť cesnaku a tymiánu. Po 3 týždňoch mäso opláchneme suchým červeným vínom. Víno spláchne z povrchu soľ a zníži pH (mäso okyslí a tým aj dezinfikuje), čím zároveň podporí fermentáciu. Partiu zavesíme na háčik a 6 mesiacov pozvoľna sušíme. Potom pre vás sušené rebro už len nakrájame na tenké plátky, aby ste si ho mohli vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek! Český strakatý dobytok U nás v Amase pracujeme s hovädzím mäsom z plemena „české strakaté“ a jeho krížencov. Ide o pôvodné české plemeno, ktoré tvorí zhruba polovicu všetkej populácie hovädzieho dobytka u nás. Strakaté plemená sú rozšírené po celom svete, v okolí švajčiarskeho Bernu sa chovali už od stredoveku. Čestr je vysoko úžitkové univerzálne plemeno, chované na mlieko aj mäso. Farmári nám vychovávajú jalovice a voly tak, aby zvieratá boli dostatočné mäsité a vytvoril sa im tuk pod kožou, a hlavne v mäse. Mäso z takto vykŕmeného dobytka je ideálne na zrenie, a najmä na suché zrenie.

  • Narodené: ČR
  • Vykŕmené: ČR
  • Porazené: ČR
  • Búrané: ČR
  • Veterinárne číslo: CZ 21740879
  • Skladovanie: Skladujte v chlade pri teplote 1–4 °C.
  • Návod na použitie: Sušené rebro si najlepšie vychutnáte natemperované na izbovú teplotu, zvýrazní sa tak jeho delikátna chuť a vôňa hovädzieho. Je výborným spoločníkom k vínu, zrejúcim syrom a pečivu, využitie však nájde aj pri varení pokrmov z klasickej talianskej a španielskej kuchyne. Rebro dajte na pizzu, šaláty a rizoto, do cestovín, polievok alebo základov pod mäso, k pošírovanému vajcu či restovanej zelenine. Rebrom, podobne ako pancettou, môžete obaliť mäsové aj zeleninové špízy a potom ich ugrilovať.

Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.

Zloženie

Zloženie výrobku: Trvanlivý fermentovaný výrobok. Zloženie: hovädzie rebro bez kosti, dusitanová soliaca zmes (99,5% kuchynská soľ, 0,5% dusitan sodný), korenie, borievka, tymian, cesnak, bobkový list,cukor, biele víno (obsahuje SYRIČITANY). Na 100 g výrobku bolo použitých 130 g mäsa. Alergeny (zoznam zložiek): -12 Zoznam akejkoľvek zložky, technologickej pomocnej látky odvodenej z látky alebo výrobku, ktorá spôsobuje alergie: E250

Balenie

Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 100g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 100g

Výrobca

Amaso CZ, s.r.o.,  Maiselova 38, 110 00 Josefov, Česko

Ďalšie informácie

Hmotnosť 100 g
Krajina pôvodu

Česká republika

Jednotka

ks, kg