Na sklade: menej ako 10ks

Na sklade: menej ako 10kg

Hovädzí krk z čestru cca 500g Naše maso

9,55 

Cena za kilogram: 19,09 

Cena za kus: 9,55 

Amaso CZ / Naše maso Hovädzí krk z čestru, odležané hovädzie výsekové mäso  vážené, vákuovo balené.  Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 500g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 500g

Vymazať
+ -

Popis

Hovädzí krk prémiovej kvality z jalovíc a volov českého strakatého dobytka Balenie obsahuje 500g kus mäsa. Odležané vo vákuu 8 dní. Balené vo vákuu. Hovädzí krk (chuck, neck) je veľký kus mäsa uložený medzi hlavou a podplečím. Na prvý pohľad chudšie mäso sa vyznačuje hrubším vláknom jemne prerasteným kolagénom a tukom, ktorý je ako v mäse, tak aj medzi jednotlivými svalmi. Ideálne pre tých, ktorí nemajú radi kližku, a napriek tomu chcú, aby guláš chutil skvele. Český strakatý dobytok U nás v Amase pracujeme s hovädzím mäsom z plemena „české strakaté“ a jeho krížencov. Ide o pôvodné české plemeno, ktoré tvorí zhruba polovicu všetkej populácie hovädzieho dobytka u nás. Strakaté plemená sú rozšírené po celom svete, v okolí švajčiarskeho Bernu sa chovali už od stredoveku. Čestr je vysoko úžitkové univerzálne plemeno, chované na mlieko aj mäso. Farmári nám vychovávajú jalovice a voly tak, aby zvieratá boli dostatočné mäsité a vytvoril sa im tuk pod kožou, a hlavne v mäse. Mäso z takto vykŕmeného dobytka je ideálne na zrenie, a najmä na suché zrenie.

  • Narodené: ČR
  • Vykŕmené: ČR
  • Porazené: ČR
  • Búrané: ČR
  • Veterinárne číslo: CZ 21740879
  • Skladovanie: Skladujte v chlade pri teplote 1–4 °C.
  • Návod na použitie: Hovädzí krk je univerzálne mäso, z ktorého pripravíte všetko okrem steakov. Hodí sa na varenie, dusenie aj pečenie pod pokrievkou, mleté ??ho využijete napríklad na hamburgery. Francúzi krku hovoria bourguignon, práve z neho sa totiž robí preslávené hovädzie po burgundsku. „Prerastené glejovité časti sa vďaka dlhému duseniu rozpustia, mäso sa rozpadá na jazyku a šťava má silnú chuť,“ opisuje František Kšána a dodáva, že hovädzí krk je tiež ideálna partia na guláš. Odležané vo vákuu 8 dní.

Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.

Zloženie

Zloženie výrobku: Odležané hovädzie mäso z jalovíc a volov českého strakatého hovädzieho dobytka

Balenie

Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 500g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 500g

Výrobca

Amaso CZ, s.r.o.,  Maiselova 38, 110 00 Josefov, Česko

Ďalšie informácie

Hmotnosť 500 g
Krajina pôvodu

Česká republika

Jednotka

ks, kg