Popis
Šúľance zo zemiakového cesta plnené makovou plnkou v tradičnom tvare valca
- Skladovanie: Skladujte pri teplote od: -18°C
- Návod na použitie: Zmrazené šúľance vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného premiešania varíme 6-10 minút. Po vyplávaní šúľance z vody vyberieme , necháme okvapkať. Odporúčame podávať posypané mletým makom a práškovým cukrom poliate rozpusteným maslom. Odporúčané množstvo vody na 1kg polotovaru 5-6litrov.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.