Popis
Získava sa z jatočne opracovaných tiel bravčových polovičiek-mangalíc. Karé s rebrovými kosťami, polené, bez kože – French rack. Surovina zbavená hrubých blán, šliach, väzív, krvavého výrezu. S výrazným vnútrosvalovým tukom, aj značným tukovým krytím. Je to celistvá časť jatočne opracovaného tela, nedeformovaná, očistená na blanu. Vákuovo balené 1 ks mäsa. Hlbokozmrazené.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 365 dní pri teplote -18°C a nižšie
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.