Popis
Získava sa z jatočne opracovaných tiel bravčových polovičiek – mangalíc. Bravčové mäso sa rozrába a z krkovičky sa odstráni krvavý orez a slanina tak, aby miestami bola viditeľná svalovina. Tukové pokrytie je prípustné na tretine plochy a hrúbka slaniny nesmie byť viac ako 1 cm. Hlbokozmrazené. Vákuovo balené.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 365dní ; -18°C a nižšie
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.