Na sklade: menej ako 10ks

Noky zemiakové mini Chicche 6x1kg TuttoGusto

29,99 

Cena za kilogram: 5,00 

TuttoGusto Mini zemiakové noky. Balenie obsahuje 6 kusov vákuovo balených vaničiek á 1kg. Hmotnosť/Objem kartónového balenia: 6ks x 1kg = 6000g (6,00kg). Minimálna objednávka pre produkt je 1 kartón (6kusov).

+ -

Popis

TuttoGusto zemiakové Chicche čiže mini noky / halušky sa môžu pre ich rýchlu a nenáročnú prípravu podávať ako hlavný chod s ľubovoľnou omáčkou (syrová, paradajková, hubová atď.) alebo servírovať ako prílohu (napr. s ragú, gulášom). Zemiakové mini noky môžeme pripravovať aj na sladko: napríklad s makom, orechami alebo tvarohom.

Návod na prípravu: Vložte chicche (zemiakové noky) priamo do hrnca s vriacou osolenou vodou. Akonáhle chicche (zemiakové noky) vyplávajú hore, sceďte a podávajte.

Skladovanie

Uchovajte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 25 ° C, chráňte pred zdrojmi tepla. Po otvorení skladujte v chladničke pri teplote od 0 °C do +6 °C. Po otvorení spotrebujte do 3 dní.

 

Vážení zákazníci,
neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.

Zloženie

Zemiakové pyré 70% (voda, dehydratované zemiakové vločky (zemiaky, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselín, prírodná aróma), PŠENIČNÁ múka, zemiakový škrob, ryžová múka, jedlá soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervačná látka: sorban draselný, prírodná aróma.
 
Alergény (zoznam zložiek):
PŠENIČNÁ múka: Obilniny obsahujúce glutén (lepok), konkrétne pšenica obyčajná, raž, jačmeň, ovos, pšenica špalda, cirok alebo ich hybridné odrody, a výrobky z nich Zoznam akejkoľvek zložky, technologickej pomocnej látky odvodenej z látky alebo výrobku, ktorá spôsobuje alergie: Môže obsahovať stopy vajec alebo mlieka
 
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota [Kcal]: 164,00
Energetická hodnota [KJ]: 695,00
Tuky [Gram]: 0,40
z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: 0,20
Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: 35,00
z toho cukry [Gram]: 0,00
Vláknina [Gram] 1,90
Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: 3,90
Soľ (NaCl) [Gram]: 0,90

Balenie

Hmotnosť/Objem kartónového balenia: 6ks x 1kg = 6000g (6,00kg). Minimálna objednávka pre produkt je 1 kartón (6kusov).

Výrobca

Distribútor: Hügli Food Slovakia, s.r.o. ; Boženy Nemcovej 14, 917 01 Trnava, Slovenská republika Ostatné údaje: 8592061080371

Ďalšie informácie

Hmotnosť 6000 g
Krajina pôvodu

Taliansko

Jednotka

ks, kg