Popis
Svalovina s nižším obsahom tuku, tuk sa vyskytuje v takmer súvislej vrstve na celom povrchu a taktiež ako vnútrosvalový tuk. Na vnútornej strane pleca sa môžu nachádzať zvyšky cievneho napájania svalu. plece bez kosti, kolienka a kože, ktorým je časť jatočne opracovaného tela vykostená, bez hlbokých zárezov do mäsa, bez kože a kĺbových puzdier; tukové pokrytie môže byť najviac do hrúbky 0,5 cm. Bravčové mäso typ S a E – zmäsilosť 80%.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 0°C do +4°C
- Návod na použitie: Konzumujte tepelne opracované.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.