Popis
Bravčový bok bez kosti s kožou. Je to úhľadný kus mäsa pokrytý svalovým tukovým tkanivom, s vysokým podielom mäsa. Rebrá sú vylupované, chrupavky môžu byť prítomné.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 0°C do +4°C
- Návod na použitie: Konzumujte tepelne opracované.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.