Popis
Bravčové karé bez kosti, vákuovo balené, Z bravčovej polovice vyťažené jatočné karé, vykostené, odstránený nadbytočný tuk, na vonkajšej strane najviac z tretiny plochy pokrytá tukom s hrúbkou najviac 1,0 cm, na ostatnom povrchu s hrúbkou najviac 0,5 cm; s retiazkou, pričom karé sa oddelí od krkovičky medzi šiestim a siedmym hrudníkovým stavcom.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 0°C do +4°C
- Návod na použitie: Konzumujte tepelne opracované.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.