Na sklade: viac ako 10ks

Ignite jednorazova e-cigareta V600 Mango Ice 2%

6,90 

Cena za kilogram: 17,25 

+ -

Popis

Príchuť: Mango ICE Potiahnutie: 600 Objem: 2 ml Nikotín: 20 mg/ml Batéria: 400 mAh

  • Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote
  • Návod na použitie: 1. Odstránte všetky vonkajšie obaly produktu. 2. Odstránte gumové krytky z vy´robku. 3. Priložte k ústam zúženou stranou s otvorom a zlahka potiahnite 10-15-krát. Jednorázové zariadenie nedoplnajte. Vyhnite sa braniu náplne do úst alebo prehltaniu náplne. Nevytlácajte nápln zo zariadenia. Nenechávajte tento vy´robok vytekat, nepoužívajte ho iny´m ako doporuceny´m spôsobom, pretože môže dôjst k poškodeniu vonkajšie vrstvy alebo vn.torny´ch súcastí. Zariadenie po vyprázdnení náplne odovzdajte na recykláciu na miestach spätného odberu elektrozariadenia.

TENTO VÝROBOK OBSAHUJE NIKOTÍN, KTORÝ JE VYSOKO NÁVYKOVOU LÁTKOU. Tieto webové stránky nie sú určené osobám, ktoré ešte nedovŕšili vek požadovaný na legálnu konzumáciu alkoholu a tabaku. V zmysle platnej slovenskej legislatívy je prístup na tieto stránky určený osobám starším ako 18 rokov. Podľa platných zákonov je nákup niektorých druhov tovaru podmienený dosiahnutím veku 18 rokov. Jedná sa o tabakové náplne. K nákupu týchto tovarov je nutné overenie veku a to kuriérom pri prevzatí zásielky. Všetky poskytnuté osobné údaje budú považované za dôverné a bude s nimi zaobchádzané v zmysle zákona o ochrane osobných údajov. Bez splnenia tejto podmienky nie je možné nakupovať na stránke.Pri doručovaní produktov spadajúce do tejto kategórie Tabakové produkty resp. elektronické cigarety bude kuriérom overovaný vek zákazníka a v prípade, že nedosiahne vek 18 rokov mu nebude tovar doručený.

Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.

Zloženie

Zloženie výrobku: propán-1,2-diol;glycerol;2-izopropyl-N,2,3-trimetylbutánamid;kyselina benzoová;nikotín (ISO);(R)-1-metyl-4-(prop-1-én-2-yl)cyklohexén;alyl-3-cyklohexylpropanoát

Balenie

Balenie obsahuje 1ks.

Výrobca

COOL Corporation s.r.o., Mařákova 365, 570 01 Litomyšl, Česká Republika

Ďalšie informácie

Hmotnosť 400 g
Krajina pôvodu

Čína

Jednotka

ks, kg