Popis
Steak z nízkej roštenky, jeden z najznámejších kusov hovädziny s dokonale vyváženou kombináciou chute a mäkkosti – taký je Strip Steak. Pochádza zo svalu, ktorý má relatívne málo spojivového tkaniva a nie je veľmi namáhaný, takže jeho štruktúra je dostatočne jemná a má jedinečnú chuť. Práve preto nesie prívlastok steak fajnšmekrov. Vyrába sa odležaním, pri ktorom hovädzie mäso zreje po dobu min. 21 dní za presne daných, regulovaných podmienok, pričom je využívaná nami vyvinutá mokrá metóda zrenia mäsa.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK8082 ES
- Návod na použitie: určené na konzumáciu po tepelnej úprave
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.