Popis
Špeciálna fermentovaná limonáda z ananásu, s koreninami, mätou a limetkou.
Vďaka výrobnému procesu, použitým ingredienciám a hlavne vďaka dozretému Africkému ananásu, špeciálnej odrody Cayenne, takýto druh limonády obsahuje probiotické kultúry, minerály, vitamíny a najdôležitejší Bromelaín – proteolytický enzým. Strašne radi by sme sa chválili, že tento recept sme vymysleli, ale pravda je taká, že originálna receptúra siaha až
do dôb Aztékov. My sme ho len prispôsobili na dnešnú dobu, urobili ju chutnejšou a použili sme dozretý Africký ananás. Práve ten dozretý ananás, dáva tejto limonáde energiu a hodnotu, ktorú nenájdete nikde na Slovenskom trhu, ak nie aj Európskom. Na receptúre sme pracovali od začiatku celého projektu Uletené ananásy a trvalo nám 2 roky, kým sme vymysleli výrobný proces a vyladili chuť. Riadená fermentácia, nie je len o tom že niečo položíte na okno a čakáte. Od správnej teploty pri výrobe, cez správny pomer korenín, vody, ananásu, bylín, je veľmi dôležité prispôsobiť každú várku obdobiu, kedy je ananás zbieraný. My máme v priemere 5 dní od zberu, čas na dopravu z Afriky, spracovanie a výrobu šťavy a tepache.
Najlepšie chutí vychladená!
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste do 23 °C alebo v chladničke do 5°C.
Návod na použitie
Určené na priamu spotreba alebo do cocktailov, či limonád.