Na sklade: približne 10ks

Izy Vape Pro 700 ťahov Peach 18mg

8,89 

Cena za kilogram: 222,25 

Izy Vape Pro 700 ťahov Peach 18mg, jednorazová elektronická cigareta „ready to use“ s obsahom 2ml e-liquidu (cca. 700 potiahnutí) s broskyňovou príchuťou. Obsah nikotínu: 18mg/ml. Balenie obsahuje: 1ks E-cigarety.

+ -

Popis

IZY VAPE PRO príchuť PEACH ti prináša jedinečný zážitok plný šťavnatých broskyňových tónov, ktoré ťa okamžite prenesú do sadu plného ovocných stromov. S každým ťahom pocítiš sladkú chuť slnkom dozretých broskýň, ktoré ti dodajú energiu a osviežia tvoj deň.

Pusť sa do toho a nechaj sa unášať do sveta sladkej rozkoše, kde každý jeden hustý oblak pary, ktorý vydýchneš, je ako skok do letného raja. Uži si túto lahodnú príchuť a dopraj si chvíle plné ovocného osvieženia . A to s kapacitou až 700 ťahov.

S modelom IZY PRO získaš dokonalú rovnováhu medzi jednoduchosťou a výkonom. Táto elegantná e-cigareta je určená pre tých, ktorí hľadajú maximálnu efektivitu pri minimálnom úsilí. Stačí výber obľúbenej príchute, odlepiť poistku kvality, zložiť hygienickú ochranu náustku a užívať si kvalitné vapovanie v každom ťahu.

  • Kapacita batérie: 550 mAh
  • Objem náplne: 2 ml
  • Počet potiahnutí: max. 700 (závisí na sile ťahu a kapacite pľúc spotrebiteľa)
  • Obsah nikotínu: 18 mg

Vyrobené v EÚ. IZY VAPE PRO vyhrala v Dubaji globálne ocenenie: Najlepšia jednorazová e-cigareta v roku 2023.

Skladovanie

Skladujte v suchom prostredí od +10°C do 25°C po dobu 730 dní od dátumu výroby.

Návod na použitie

Priložený v krabičke.

 

Varovanie

TENTO VÝROBOK OBSAHUJE NIKOTÍN, KTORÝ JE VYSOKO NÁVYKOVOU LÁTKOU. Tieto webové stránky nie sú určené osobám, ktoré ešte nedovŕšili vek požadovaný na legálnu konzumáciu alkoholu a tabaku. V zmysle platnej slovenskej legislatívy je prístup na tieto stránky určený osobám starším ako 18 rokov. Podľa platných zákonov je nákup niektorých druhov tovaru podmienený dosiahnutím veku 18 rokov. Jedná sa o tabakové náplne. K nákupu týchto tovarov je nutné overenie veku a to kuriérom pri prevzatí zásielky. Všetky poskytnuté osobné údaje budú považované za dôverné a bude s nimi zaobchádzané v zmysle zákona o ochrane osobných údajov. Bez splnenia tejto podmienky nie je možné nakupovať na stránke. Pri doručovaní produktov spadajúce do tejto kategórie Tabakové produkty resp. elektronické cigarety bude kuriérom overovaný vek zákazníka a v prípade, že nedosiahne vek 18 rokov mu nebude tovar doručený.

Zloženie

Propylenglykol, Glycerol, Nikotinové soli, isopropyltrimethyl-butyramid, gama dekalakton, aldehyd c-14, Ethanol, Hexylacetát, Benzylacetát, Delta dekalakton, cis-3-hexen-l-ylacetát, cis-3-hexen-l-ol, Ethylbutyrát.
 
Alergény
Neuvádza sa.
 

Balenie

Balenie obsahuje: 1ks E-cigarety. Obsah nikotínu: 18mg/ml.

Výrobca

Elda Ltd. , Zrinskih 62, 35400 Nova Gradiska ,Chorvátsko
 
Distribútor
IZY VAPE CE s.r.o.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 40 g
Krajina pôvodu

Chorvátsko

Jednotka

ks, kg