Popis
Charakter horčice Orléans je založený na troch pilieroch: recept predkov, jedinečné know-how a výber najlepších ingrediencií. Bratstvo majstrov octu a horčice z Orléans bolo uznané kráľovským dekrétom od roku 1580.
Dom Pouret bol založený v roku 1797 v Orléans. Jeho horčica Orléans, vyrobená podľa miestnej receptúry z roku 1580 a aktualizovaná Jeanom Martinom, majstrom výrobcom octu (6. generácia zakladateľa) a Alainom Passardom, šéfkuchárom (3 hviezdy Michelin), dáva čestné miesto pôvodnej a remeselnej výrobnej metóde.
Z výberu horčičných semien, soli z Guérande a octu Orleans si táto horčica mletá kameňom zachovala všetku svoju chuť a jemnosť. Vyznačuje sa výraznou ale jemnou chuťou, hladkou textúrou a jedinečnou originálnou farbou.
Je ideálna na sprevádzanie a okorenenie vašich omáčok a môže byť tiež použitá v slaných koláčoch, aby prebudila chuťové poháriky aj tých najväčších gurmánov.
Skladovanie
Skladujte mimo dosahu tepla, svetla a vlhkosti.