Popis
1er día de cosecha picual Señorio Jaime de Rosell – 1. deň zberu lisovaný Picual – Panstvo Jaime Rosell
Limitovaná edícia našej odrody Picual v prvý deň zberu, kedy sú olivy ešte dozrievajú do zelenosti. Skorý zber a výroba na začiatku októbra, spolu s malou filtráciou robia tento olej úplne odlišný a neporovnateľný s akýmkoľvek iným olejom pokiaľ ide o chuť, arómu a textúru. Olivy sa lisujú krátko po zbere, keďže lisovňa oleja je len pár metrov od fariem, kde sa naše olivy pestujú, čo je nevyhnutné na získanie najvyššej kvality extra panenských Olivových olejov.
Proces extrakcie za studena, ktorá sa uskutoční pri teplote 20°C – 22°C sa získané tekuté zlato skladuje v chladiarni, aby sa udržalo pri rovnakej teplote počas celého roka v nádržiach, z ktorých bol odstránený kyslík pomocou inertných plynov, čo zaručuje, že vzácne tekuté zlato nestráca nič na jeho organoleptických vlastnostiach.
Extra Panenský Olivový Olej intenzívnej zelenej vône, v ktorej nájdeme zelené, čerstvé a príjemné stopy pripomínajúce čerstvo nasekanú trávu. So stredným dotykom horkosti a pikantnosti pretrváva spolu s pocitom sviežosti, ktoré sa časom predlžujú.
Krajina pôvodu: Benejúzar, Alicante, Španielsko.
Beneolivové oleje sa rodia v oblasti „Vega Baja del Segura“, známej ako „Záhrada Európy“.
Skladovanie
Skladujte na suchom a tmavom mieste.