Popis
Kotányi Koreninová soľ na Morčacie mäso 38 g
Popis
Vaša KOTÁNYI zmes samozrejme bez prídavku: zvýrazňovačov chuti, konzervačných látok, farbív.
Morka obzvlášť dobre vynikne, keď sa ochutí vyváženou zmesou jemných bylín a korenín KOTÁNYI. Táto koreninová soľ by nemala chýbať pri príprave tvorivých variácií morčacieho mäsa.
Pečené morčacie medailónky s hubovou omáčkou, pre 2 osoby potrebujete:
- 4 cca 70 g plátky z morčacích pŕs, 1 PL koreninovej soli KOTÁNYI na Morčacie mäso, 1 PL masla, 1 PL oleja (najlepšie bodliakového), 2 hrste húb (napr. šampiňónov alebo kuriatok), 1 malú cibuľu, kalíštek bieleho vína, 125 ml sladkej smotany, 1 PL šťavy z mäsa, 1 PL KOTÁNYI Pažítky.
- Návod na prípravu: Plátky morčacieho ochuťte koreninovou soľou KOTÁNYI na Morčacie mäso a približne 3 minúty pečte na oleji a masle z oboch strán a vyberte z panvice. Huby a cibuľu nakrájajte na drobno. Orestujte ich a nakoniec deglazujte kalíškom bieleho vína, smotanou a šťavou z mäsa. Krátko povarte, pridajte KOTÁNYI Pažítku a premiešajte. Medailóny na tanieri ozdobte hubovou omáčkou.
- Tip: Podávajte so sypkou maslovou ryžou.
Viac receptov nájdete na www.kotanyi.com.
Obal chráni arómu.
Značka
Kotányi
Skladovanie
- Skladujte v suchu.
- Pri izbovej teplote
Príprava a použitie
Použitie: Vylepšuje všetky grilované, pečené aj dusené pokrmy z morky.
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.