Popis
Syr eidam so stabilizujúcou zložkou proti vytekaniu, obalený v obaľovacej zmesi a strúhanke.
Minimálna trvanlivosť
Vytlačená na obale v tvare DD/MM/RRRR.
Skladovanie
Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Skladovanie u spotrebiteľa: skladujte pri teplote -18°C alebo nižšej do konca dátumu minimálnej trvanlivosti.
Návod na použitie
Pred prípravou nerozmrazujte. Odporúčame pripraviť/zohriať v rúre.
Všetky spotrebiče sa líšia, preto považujte tieto pokyny za orientačné. Pred servírovaním skontrolujte, či je jedlo dostatočne tepelne upravené aj v jadre.
Fritovanie – Zmrazené
Fritéza
Z mrazeného 2-3 minúty
Syr smažte v oleji alebo tuku pri teplote 170 °C po dobu 2-3 minúty.
Rúra na pečenie – Zmrazené
Rúra
Z mrazeného: 200 °C, 8-10 minút
Syr pečte pri teplote 200 °C po dobu 8-10 minút, občas otočte.
Vysmážanie – Zmrazené
Panvica
Z mrazeného 2-3 minúty
Syr smažte v oleji alebo tuku pri teplote 170 °C po dobu 2-3 minúty, občas otočte.