Popis
MEGGLE Creme Dual je ideálnou alternatívou k smotanám na varenie a šľahanie. Je vhodná na rôzne kulinárske pochúťky pri profesionálnom použití v gastronómii, ako aj pri bežnom domácom použití.
Vyniká svojou tepelnou stabilitou a stabilitou v kyslom prostredí. Je možné ju dochucovať podľa potrieb rôznymi prísadami. Jedlám dodá plnú chuť a krémovu konzistenciu. duálne použitie (varenie a šľahanie)
- až 3,5-násobný objem po našľahaní
- vynikajúca stabilita v kyslom prostredí
- vynikajúca tepelná stabilita pri varení
- stabilná v ohrevnej vani
- pre špeciálne recepty možno kombinovať s alkoholom
- stabilná v dezertoch
- možnosť dochutiť podľa potreby
- jednoduché použitie
- s obsahom cmaru
- cenovo výhodné riešenie (v porovnaní s klasickými smotanami)
- praktické štíhle balenie pre lepšie uskladnenie a manipuláciu
- znovu zatvárateľný obal
Návod na použitie
Pri príprave jedál je vhodná na spájanie a zahusťovanie. Jedlám dodá plnú chuť a krémovú konzistenciu.
Vďaka vynikajúcej stabilite v kyslom prostredí môžete pri varení pridávať najrôznejšie prísady.
Pri príprave dezertov môžete dosladiť podľa potreby cukrom, inými sladidlami, alebo dochutiť rôznymi prísadami.
Pre dosiahnutie optimálneho výsledku šľahania odporúčame výrobok pred použitím schladiť na teplotu od + 6 °C do + 8 °C.
Môžete šľahať ručne, ručným alebo strojovým šľahačom.
Pri strojovom šľahaní začnite na nižších otáčkach a postupne pokračujte s pridávaním rýchlosti tak, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu.
Šľahajte spôsobom, ktorý bude zohľadňovať vlastnosti vášho šľahacieho zariadenia a požiadavky na kvalitu výsledného produktu (objem, pevnosť peny a pod.).
Vhodná aj na výrobu zmrzlín.
Skladovanie
Po otvorení skladujte v chlade (od + 2 do + 8 °C) a spotrebujte do 5 dní.