Popis
Potešte svoje chuťové poháriky špičkovou kvalitou našej kávy z Kostariky! Jej výnimočná chuť je neodolateľná. S jemnou, hodvábnou a pritom bohatou chuťou s jemnou kyslosťou vás zaujme už na prvý dúšok.
Naša Kostarická káva je starostlivo pestovaná a spracovaná pod dohľadom skúsených kávových farmárov v krásnych krajoch Kostariky. Je to skutočný poklad medzi kávami, ktorý si zaslúži špeciálne miesto vo vašom každodennom rituáli. Vedeli ste, že v Kostarike je zakázané pestovať Robustu? Je to práve preto, aby využili svoj potenciál práve na pestovanie jednej z najlepších káv Arabica na svete.
Výnimočná chuť tejto kávy vás prenesie do tajuplných končín Kostariky, kde sa pestuje s láskou k prírode a tradíciám kávového pestovania. Je to zážitok pre vaše zmysly, ktorý si môžete užívať kedykoľvek si potrebujete dopriať chvíle oddychu a potešenia.
Naša Kostarická káva je pre vás jednoducho to najlepšie z tohto tropického raju. Objavte jej výnimočnú chuť a kvalitu, ktorá vás očarí a poteší každým dúškom. Doprajte si túto lahôdku a zažite chuťový zážitok na vyššej úrovni s našou Kostarickou kávou!
Kostarická káva sa vyznačuje vysokou kvalitou. Vyznačuje sa taktiež jemnou, hodvábnou pritom bohatou chuťou s jemnou kyslosťou.
Obal kávy má unikátny dizajnový obal, ktorý je nielen krásny ale aj plne funkčný. Udržiava kávové zrná čerstvé a hneď ako ich domíňate, stačí ak použijete trošku kreativity a máte ďalší upcyklovaný produkt. (Napríklad pokladničku alebo stojan na písacie potreby)
Chuťový profil
Bohatá chuť, Ovocie, Jemná kyslosť, Trstinový cukor
Krajina
Costa Rica
Skladovanie
Skladujte v suchu a chráňte pred slnečným žiarením.
Príprava
Aby ste si užili naozaj kvalitnú a chutnú kávu mali by ste dodržať tieto zásady:
- Použite vždy čerstvo pomleté kávovníkové zrná
- Premyte a predhrejte šálku prípadne zariadenie na prípravu kávy
- Zvoľte správnu hrúbku mletia (podľa zvolenej prípravy)
- Zvoľte správny pomer kávy a vody (5 – 9g/100ml)
- Použite správnu teplotu vody (88°C až 94°C)
- Zalievajte minimálne na dva krát
- Dodržujte čas lúhovania (2 až 4 minúty)