Popis
Zákonný názov (latinsky): Pollachius virens
Popis: Viči Treska tmavá lat.(Pollachius virens) filetové porcie, bez kože neglazúrovaný, hlboko mrazený tepelne neopracovaný produkt morského rybolovu. Oblasť výlovu: FAO 27 (severovýchodný Atlantik): 27.1. Barentsovo more, 27,2A Nórske more, 27,2B Špicbergy a Medvedí ostrov. Krajina pôvodu: Nórsko. Rybársky výstroj: a. záťahové siete/ b. vlečné siete/c. žiabrovky a podobné siete/ d. okolité siete a zdvíhacie siete/ e. háčiky a šnúry (pozri približné číslo šarže). Hmotnosť/Objem balenia 2x100g : 200 g (0,2 kg) Minimálna objednávka pre produkt je 1ks: 0,2 kg. Ochranná glazúra: 0 %.
Certifikované udržateľné produkty z morských plodov.
Táto morská ryba spĺňa globálny štandard udržateľnosti MSC.
www.msc.org
MSC-C-53516
Skladovanie
Hlboko zmrazené surové mäso, chráňte pred rozmrazením. Skladujte v mrazničke pri teplote -18°C a nižšej do dátumu minimálnej trvanlivosti. Po otvorení ihneď spotrebujte. Rozmrazený výrobok sa nesmie znova zmraziť.
Návod na prípravu
Produkt je vhodný len pre použitie v teplej kuchyni.