Popis
Špaldové chrústalky sú veľmi obľúbené. Na ich výrobu používame celozrnnú špaldovú múku, ktorá je ľahšie stráviteľná vďaka nižšiemu podielu lepku oproti pšeničnej múke. Špalda je považovaná za predchodcu pšenice, preto je organizmus na túto potravinu zvyknutý už stáročia. Táto obilnina je základom liečby všetkých žalúdočných a črevných ochorení, obličkových a všetkých ostatných metabolických porúch. Špalda je zdravá na všetky spôsoby a pre všetky vekové kategórie. Do tejto varianty sme po novom pridali sušenú aróniu, ktorá nás oslovila svojimi priaznivými účinkami na ľudský organizmus ako napr. znižuje krvný tlak, podporuje funkciu štítnej žľazy, posilňuje imunitu, lieči anémiu, detoxikuje organizmus, reguluje hladinu cukru… a ešte ďalšie iné významné vplyvy.
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu.