Popis
Ajinomoto je značkou č. 1 Gyoza knedličky v Japonsku. Ajinomoto Gyoza sú známe svojim jedinečným tvarom a lahodnou chuťou. Tvar s plochým dnom im umožňuje variť do dokonalej chrumkavosti, zatiaľ čo cesto uzamyká chuť a vytvára pocit, ktorý je zároveň chrumkavý a chrumkavý.
Ajinomoto bravčová Gyoza je najpopulárnejší typ náplne Gyoza knedličky v Japonsku.
SKLADOVANIE
Uchovávajte zmrazené, po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladovanie pri: -6 °C = 1 týždeň, -12 °C = 1 mesiac / -18 °C = do dátumu minimálnej trvanlivosti.
PRÍPRAVA
- Príprava: Na dosiahnutie najlepších výsledkov varte zo mrazeného.
- Vyprážanie na panvici: Do panvice nalejte 1 polievkovú lyžicu oleja a zahrejte. Pridajte mrazený produkt a smažte 2 minúty. Potom nalejte 4 lyžice vody (asi 60 ml) do panvice. Varte 2 minúty s pokrievkou. Odstráňte veko a znovu varte 1 minútu, kým sa voda nevyvarí.
- Fritovanie: Zmažte pri 170 ° C až 180 ° C asi 2 minúty 30 sekúnd.
- Varenie: Varte asi 3 minúty 30 sekúnd vo vriacej vode.
- Para: Para pri 100°C asi 5 minút.