Nie je na sklade

Vanilkový struk Bourbon 1ks Dr. Oetker

Popis

Dr. Oetker Vanilkový struk Bourbon 1 ks

Popis

Vanilkový struk Bourbon Dr. Oetker pochádza z ostrova Madagaskar a je tej najlepšej kvality. Plody vanilky zrejú 7-8 mesiacov, potom sa ručne zbierajú a nechávajú na slnku vysušiť. Vanilkové struky sa ručne triedia a prepravujú do Európy na zabalenie. Prísne kvalitatívne požiadavky a kontrola zaručujú vysokú kvalitu Vanilkových strukov Bourbon Dr. Oetker.

Viac informácií a receptov na www.oetker.sk.

Značka

Dr. Oetker

Pôvod
Krajina pôvodu: Madagaskar
Skladovanie
  • Skladujte v suchu!
  • Pri izbovej teplote
Príprava a použitie

Celý struk: Struk možno variť vcelku v omáčke alebo pudingu, ktorým dodá výraznú chuť a vôňu. Celý struk sa môže tiež uzavrieť do nádoby s práškovým alebo krupicovým cukrom. Struk po niekoľkých dňoch prevonia cukor výraznou vanilkovou arómou. Struk možno do cukru vložiť opakovane.
Semienka vo vnútri struku: Vyškrabaná dužina z vnútra struku sa môže primiešať do krému, pudingu, do cesta na sladké pečivo, do cukru na obalenie pečiva, do zmrzliny, nápojov, apod.
Rozomletý struk: Struk možno vysušiť na vzduchu po dobu jedného týždňa a potom rozomlieť. Pomletý struk sa pridáva do cesta, krému, pudingu, práškového cukru, apod.

1 Dr. Oetker Vanilkový struk Bourbon sa používa podľa konkrétneho receptu na asi 500 ml tekutiny, 500 g cukru alebo 500 g múky.

Zloženie

Vanilkový struk.

Balenie

Balenie blister
Rozmery
Výška regálu: 210 mm
Šírka regálu: 60 mm
Hĺbka regálu: 15 mm

Výrobca

Dr. Oetker s.r.o.
Adresa výrobcu

Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovensko

Adresa distribútora

Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovensko

Vrátiť

Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovensko

Ďalšie informácie

Hmotnosť 150 g
Jednotka

ks, kg