Popis
Jogurt jahoda
SKLADOVANIE
pri teplote 2-8 stupňov C
Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.
Zloženie
mlieko, smotana, ochucujúca zložka min.15% hmot.(cukor:jahody 30%hmot., voda, modifikovaný kukuričný škrob, prírodné arómy, regulátor kyslosti, citran sodný)
mliekarenské kultúry:jogurtová(Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus: Streptococcus thermophilus) a Bifidobacterium lactis
Zoznam zložiek
mlieko, smotana, ml.kultúry:jogurtová(Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus:Streptococcus thermopilus) a Bifidobacterium lactis
ALERGÉNY
mlieko, smotana, ml.kultúry:jogurtová(Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus:Streptococcus thermopilus) a Bifidobacterium lactis |
Výživové údaje na 100g |
Energetická hodnota [Kcal]: |
140 g |
Energetická hodnota [KJ]: |
584 g |
Tuky [Gram]: |
7,7 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny [Gram]: |
4,4 g |
Sacharidy (Uhľohydráty) [Gram]: |
13 g |
z toho cukry [Gram]: |
12 g |
Vláknina |
0 g |
Bielkoviny (Proteíny) [Gram]: |
2,9 g |
Soľ (NaCl) [Gram]: |
0,1 g |
Výrobca
Kontakt
Adresa výrobcu
MILK-AGRO s.r.o.
Čapajejova 36
080 46 Prešov
Vrátiť
MILK-AGRO s.r.o.
Čapajejova 36
080 46 Prešov
tel.: +421 (0)51 7470 131
www.milkagro.sk