Popis
Plátky údeného lososa atlantického (Salmo Salar) s kôprom a korením
Gravlax – škandinávska pochúťka, ktorá sa pripravuje zo surového vykosteného mäsa Lososa atlantického, ktorý sa obalí v hrubozrnnej morskej soli a čerstvého kôpru s korením.
Chovaný v Nórsku
Bez kože
Bez šupín
Hlbokozmrazené
Značka
Skladovanie a trvanlivosť
Skladujte pri teplote -18°C a nižšej.
Uchovajte v mrazničke, viď dátum minimálnej trvanlivosti uvedenej na obale.
Po rozmrazení produkt znovu nezmrazujte.
Návod na použitie, ak by bez poskytnutia takéhoto návodu bolo ťažké potravinu správne použiť
Po rozmrazení produkt pripravený na priamu konzumáciu.
Podáva sa napríklad s tmavým chlebom, a omáčkou hovmästarsås, ktorá sa skladá z horčice, oleja a nasekaného kôpru.