Na sklade: menej ako 10ks

MOM Gin 39,5% 0,7 l

25,99 

Cena za liter: 37,13 

+ -

Popis

MOM je prémiový gin s veľmi jemnou chuťou, ktorá sa dosiahla štvornásobnou destiláciou v medených kotloch. Jeho charakter predurčuje 8 exotických bylín s infúziou červeného bobuľového ovocia. Najlepšie chutí vychladený v miešanom drinku s tonikom, do ktorého pridáte pár kvapiek amarena sirupu. Táto rebelka s anglickým šarmom bude hviezdou na každej párty.

MOM je prémiový gin s prímesou 8 exotických bylín, extraktom z červených bobúľ, jahôd a malín, vyznačujúci sa veľmi jemnou chuťou, dosiahnutou štvornásobnou destiláciou v medených destilačných prístrojoch. Tento gin má svojráznu identitu. Interpretuje symboly anglickej tradície s príjemnou dávkou humoru. Búra stereotypy, kombináciou elegancie a avantgardy. Je to rebelka s anglickým šarmom. Odporúčame servírovať s červeným ovocím alebo v kombinácii s tonikom.

Zákonný názov potraviny

Destilovaný gin

 

Obsah alkoholu
39,5% obj

 

Krajina pôvodu
Švédsko

Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.

 

„Zakazuje sa predaj alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov a osobám zjavne ovplyvneným alkoholom, v zmysle ust. § 3 v spojení s ust. § 2 Zákona č. 219/1996 Z. z. o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov a o zriaďovaní a prevádzke protialkoholických záchytných izieb v znení neskorších predpisov.“

 

 

Zloženie

Destilovaný gin Výživové hodnoty sa neuvádzajú Alergény neobsahuje  

Balenie

700 ml - sklo
ROZMERY
Výška regálu:  235 mm
Šírka regálu: 85 mm
Hĺbka regálu: 85 mm
HMOTNOSŤ
Brutto hmotnosť: 1195 g

Výrobca

Distribútor ST. NICOLAUS - trade, a.s., Trnavská cesta 100, 821 01 Bratislava  

Ďalšie informácie

Hmotnosť 700 g
Krajina pôvodu

Spojené kráľovstvo

Jednotka

ks, kg