Popis
Dr. Oetker Tradičné langoše 507 g
Popis
Viac informácií a receptov na www.oetker.sk
Vlastnosti
- Kompletná receptúra
- Pridáte len vodu
- Obsah balenia + 330 ml vody = hotové cesto
Značka
Dr. Oetker
Skladovanie
- Skladujte v suchu!
- Pri izbovej teplote
Príprava a použitie
Balenie obsahuje:
500 g zmesi na prípravu langošov
7 g aktívneho sušeného pekárskeho droždia
K tomu pridáte:
330 ml vlažnej vody
Príprava:
1. Obsah vrecka vysypeme do misy, pridáme droždie a prilejeme 330 ml vlažnej vody. Vypracujeme hladké cesto. Povrch poprášime múkou, zakryjeme utierkou a dáme na teplé miesto 45-60 minút vykysnúť.
2. Vykysnuté cesto rozdelíme na pomúčenej doske na 10 častí, ktoré valčekom rozvaľkáme na tenké placky. Tesne pred vyprážaním placky ručne po obvode rovnomerne vytiahneme do strán na veľkosť panvice. Vyprážame vo vyššej vrstve oleja alebo masti z oboch strán do zlatista.
3. Vypražené, osolené langoše potrieme podľa chuti cesnakom, kečupom alebo kyslou smotanou. Posypeme strúhaným syrom.