Na sklade: približne 10ks

elmex Junior Detská zubná pasta 75 ml 6-12 r.

4,99 

Cena za liter: 66,53 

elmex Junior zubná pasta pre deti vo veku 6 – 12 rokov 75 ml
Fluoridová zubná pasta

+ -

Popis

elmex® Junior zubná pasta pre deti od 6 do 12 rokov 75 ml

Popis

Zubná pasta elmex® Junior, navrhnutá s technológiou Neo-Aminex na ochranu pred zubným kazom, vytvára ochrannú vrstvu, ktorá remineralizuje a zabraňuje strate minerálov a posilňuje zuby.

Novo prerezávajúce sa trvalé zuby detí potrebujú špeciálnu ochranu, aby boli silné. Čistenie zubov zubnou pastou elmex® Junior 6-12 rokov pomáha posilňovať ich zuby tým, že vracia minerály do oslabenej skloviny a pomáha tak chrániť pred zubným kazom.
Keď sa nové zuby prerezávajú, ich sklovina ešte nie je úplne stvrdnutá, preto sú obzvlášť náchylné na zubný kaz. Proces, pri ktorom vzniká zubný kaz, možno zastaviť a zvrátiť používaním vhodnej detskej zubnej pasty.

Zubná pasta elmex® Junior bola vyvinutá s technológiou Neo-Aminex, ktorá chráni nové trvalé zuby pred zubným kazom. Táto detská zubná pasta rýchlo vytvára ochrannú vrstvu, ktorá remineralizuje sklovinu a zároveň pomáha predchádzať strate minerálov. Zubná pasta elmex Junior s obsahom 1 400 ppm fluoridov odporúčaných zubnými lekármi pre daný vek zabezpečuje posilnenie a ochranu detských zubov pred zubným kazom.
S ohľadom na životné prostredie má táto zubná pasta vegánske zloženie a dodáva sa v tube, ktorú možno po použití recyklovať.

Vlastnosti
  • Vyvinuté pomocou najnovšej technológie Neo-Aminex
  • Určené na ochranu pred zubným kazom
  • Vytvára odolnú ochrannú vrstvu na zuboch
  • Remineralizuje zubnú sklovinu
  • Pomáha predchádzať strate minerálov

 

Značka

Elmex

Skladovanie
  • Pri izbovej teplote

 

Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.

Zloženie

INGREDIENTS: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Oleaminopropylamineth-3 HCl, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium Fluoride, Saccharin, Limonene. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Balenie

75 mlSUT - Kartón

Rozmery
Výška regálu:39 mm
Šírka regálu:33 mm
Hĺbka regálu:177 mm

 

Výrobca

Kontakt
Webová adresahttps://www.colgatepalmolive.sk/

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 75 g
Krajina pôvodu

EU

Značka

Jednotka

ks, kg