Na sklade: menej ako 10ks

Klobása hovädzia Pikantná z čestru cca 300g Naše maso

3,36 

Cena za kilogram: 11,20 

Amaso CZ / Naše maso Pikantná hovädzia klobása z čestru, trvanlivý vážený mäsový výrobok tepelne opracovaný z hovädzieho mäsa 97% balený v ochrannej atmosfére. Balenie obsahuje 2 klobásy. Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 300g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 300g

+ -

Popis

Hovädzia klobása prémiovej kvality z mäsa jalovíc a volov českého strakatého hovädzieho dobytka.
Balenie obsahuje 2 klobásy (300g). Balené v ochrannej atmosfére.
Pikantná hovädzia klobása je vyrobená podľa nášho receptu výhradne z hovädzieho mäsa, papriky, kmínu, nového korenia a cesnaku. Naplní sa do bravčového klobásového čreva, následne sa údi a šetrne varí v pare.
Klobásy patria k najobľúbenejším údeninám už tisíce rokov. Vyrábali sa už v staroveku, postupne sa rozšírili do celého sveta a dodnes sa pripravujú podľa stovky receptov. Základ však zostáva rovnaký: hrubomleté alebo nasekané mäso a soľ. Do klobás sa často pridáva aj korenie, víno, pivo, dokonca aj rôzne vnútornosti. Najčastejšie sa údia, varia alebo pomaly sušia.
Český strakatý dobytok
U nás v Amase pracujeme s hovädzím mäsom z plemena „české strakaté“ a jeho krížencov. Ide o pôvodné české plemeno, ktoré tvorí zhruba polovicu všetkej populácie hovädzieho dobytka u nás. Strakaté plemená sú rozšírené po celom svete, v okolí švajčiarskeho Bernu sa chovali už od stredoveku. Čestr je vysoko úžitkové univerzálne plemeno, chované na mlieko aj mäso. Farmári nám vychovávajú jalovice a voly tak, aby zvieratá boli dostatočné mäsité a vytvoril sa im tuk pod kožou, a hlavne v mäse. Mäso z takto vykŕmeného dobytka je ideálne na zrenie, a najmä na suché zrenie.
  • Narodené: ČR
  • Vykŕmené: ČR
  • Porazené: ČR
  • Búrané: ČR
  • Veterinárne číslo: CZ 21740879
  • Skladovanie: Skladujte v chlade pri teplote 1–4 °C.
  • Návod na použitie: Hovädziu klobásu si môžete dať na studeno, ale najlepšia je teplá. Môžete ju ohriať ako párok alebo pozvoľna grilovať. Pred grilovaním ju nenarezávajte, zbytočne by z nej vytiekla lahodná šťava. Skvele sa hodí aj do kapustnice! U nás v „Naše maso“ klobásu najskôr 10 minút ohrievame v horúcej (80 ° C) vode. Potom ju dáme na gril a krátko opečieme. Podávame s horčicou, chrenom a chlebom z Esky. V tejto úprave je najšťavnatejšia!

Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.

Zloženie

Zloženie výrobku: Mäsový výrobok tepelne opracovaný. Zloženie: hovädzie mäso 97 %, hovädzí loj, dusitanová soliaca zmes (99,5 % jedlá soľ s jódom, 0,5 % dusitan sodný), čerstvý cesnak, čierne korenie, sladká paprika, rasca, nové korenie, chilli, prírodný obal bravčové črevo. Alergeny (zoznam zložiek): Zoznam akejkoľvek zložky, technologickej pomocnej látky odvodenej z látky alebo výrobku, ktorá spôsobuje alergie: E250

Balenie

Balenie obsahuje 2 klobásy. Hmotnosť/Objem 1ks balenia:  cca 300g. Produkt sa predáva len na celé kusy. Minimálna objednávka pre produkt je 1 ks – cca 300g

Výrobca

Amaso CZ, s.r.o.,  Maiselova 38, 110 00 Josefov, Česko

Ďalšie informácie

Hmotnosť 300 g
Krajina pôvodu

Česká republika

Jednotka

ks, kg