Popis
Steaky z tuniaka žltoplutvého
Steaky z tuniaka žltoplutvého sú skutočnou delikatesou. Sú krájané z loins, čo je najkvalitnejšia časť ryby. Majú pevné, šťavnaté mäso a nádhernú tmavočervenú farbu, ktorá počas prípravy zosvetlie. Na panvici sa odporúča pripravovať ich 1,5 minúty z každej strany, pričom vnútro by malo zostať ružové. Z rozmrazených steakov si môžete pripraviť aj vynikajúci domáci tatarák.
Tuniak žltoplutvý sa loví na udice, takže každá ryba je ulovená ručne. Celá vyčistená ryba sa následne na palube lode zmrazí a vo zmrazenom stave sa spracováva na pevnine do finálneho výrobku. Naše steaky z tuniaka sú certifikované MSC ako udržateľne lovené.
Všetky špecifické podmienky skladovania a/alebo podmienky použitia: mraziaci box -6 °C/týždeň, -12 °C/mesiac, -18 °C alebo nižšie do dátumu minimálnej trvanlivosti. Určené na tepelné spracovanie. Po rozmrazení znova nezmrazujte.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.