Popis
Z bravčovej polovičky odstránená jatočná krkovička, odstránená koža, vykostená, bez nadbytočného tuku, bez krvavých častí a kĺbového puzdra, na tretine povrchu pokrytá tukom, najviac s hrúbkou 1 cm. Polená, upravená na požadovanú hmotnosť.
- Narodené: SR
- Vykŕmené: SR
- Porazené: SR
- Búrané: SR
- Veterinárne číslo: SK26ES
- Skladovanie: 0°C do +4°C
- Návod na použitie: Konzumujte tepelne opracované.
Vážení zákazníci, neustále sa snažíme zabezpečiť pre Vás správnosť a aktuálnosť informácií o našich produktoch. Informácie o produktoch si môžete prečítať na webových stránkach alebo etikete výrobku. V prípade záujmu môžete kontaktovať našu zákaznícku linku, kde Vám vieme poskytnúť bližšie informácie o výrobkoch, o ktoré máte záujem.