Popis
Kotányi Nová kuchyňa Prípravok s koreninami Na ryžu 25 g
Popis
Originálna KOTÁNYI zmes samozrejme bez prídavku zvýrazňovačov chuti, konzervačných látok, farbív.
Ďalšie recepty na www.kotanyi.com
Obal chráni arómu.
Vlastnosti
- 100% Prirodzená chuť
- Vôňa orientu
- Nový tip pre zdravý kulinársky zážitok
- Pestrosť a nové vône vo vašej kuchyni
Značka
Kotányi
Skladovanie
- Skladujte v suchu.
- Pri izbovej teplote
1) Na prípravu ryžovej panvice s krevetami pre 2 osoby potrebujete:
- 180 g ryže natural, 1 ČL soli (6 g), 2 PL (sezamového) oleja, 3 jarné cibuľky, 100 g sparených listov špenátu, 100 g sparených strukov zeleného hrášku, 200 g kreviet, 150 g kúskov ananásu, 1/2 bal. prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa na ryžu, trochu masla.
- Návod na prípravu: Uvarte ryžu s 1 ČL soli. Na panvici rozpáľte olej a začnite smažiť jarnú cibuľku s krevetami. Pridajte kúsky ananásu, špenát a hrachové struky. Pridajte ryžu, prípravok KOTÁNYI Nová kuchyňa na ryžu, maslo a zľahka premiešajte.
2) Na prípravu jemného zeleninového rizota pre 2 osoby potrebujete:
- 180 g guľatozrnnej ryže, 1 cibuľu, 2 PL olivového oleja, 200 g tekvice alebo cukiny, 1/8 l hruškového nektáru, 1/2 l zeleninového vývaru, 1/2 bal. prípravku KOTÁNYI Nová kuchyňa na ryžu, 200 ml smotany, trochu masla a parmezán.
- Návod na prípravu: Vo väčšom hrnci rozpáľte olej a osmažte cibuľu spolu s ryžou. Neustále miešajte a po 2 min. nalejte hruškový nektár a zeleninový vývar. Keďže je ryža uvarená, pridajte prípravok KOTÁNYI Nová kuchyňa na ryžu a smotanu. Podľa chuti pridajte maslo a parmezán.