Na sklade: približne 10ks

Palmolive Naturals Milk Proteins sprch. krém 500ml

4,39 

Cena za liter: 8,78 

 

Palmolive Naturals Milk Proteins sprchový krém 500ml

+ -

Popis

Palmolive Naturals Sensitive sprchový krém 500ml

Popis

Sprchový krém Palmolive Naturals Sensitive je obohatený o vitamín E, ktorý zanecháva pokožku jemnú a vyživenú. Telový sprchový krém Sensitive je inšpirovaný prírodou a je vhodný pre citlivú pokožku.

Urobte si z každého sprchovania vyživujúci a voňavý zážitok, keď sa umyjete sprchovacím krémom Palmolive Naturals Sensitive. Tento sprchovací krém s mandľovým mliekom je inšpirovaný prírodou, aby potešil vaše zmysly pižmovo-drevitou vôňou, ktorá je citlivá a upokojujúca zároveň. A pretože je sprchovací krém obohatený o vitamín E, zanechá vašu pokožku po každom sprchovaní jemnú a vyživenú. Je vhodný aj pre citlivú pokožku a má nové a vylepšené zloženie*!

Vegánsky sprchovací krém na citlivú pokožku nielenže obsahuje rastlinné mlieko, ale je tiež vyrobené zo zložiek 95 % prírodného pôvodu**. Sprchový krém má 98 % biologicky odbúrateľné zloženie a dodáva sa vo fľaši, ktorú môžete recyklovať. Sprchovací krém na citlivú pokožku tela bol tiež dermatologicky testovaný.

Udržujte svoju pokožku vyživenú a cíťte sa úžasne s Palmolive.

*Zvýšená biologická odbúrateľnosť na 98 %.
**Voda a zložky z prírodných zdrojov s obmedzeným spracovaním.

Vlastnosti
  • S vitamínom E, ktorý zanecháva pokožku jemnú a vyživenú
  • S pižmovou, drevitou vôňou
  • Vhodné pre citlivú pokožku
  • Obsahuje rastlinné mlieko
  • Z 95 % prírodného pôvodu**

 

Značka

Palmolive

Skladovanie
  • Pri izbovej teplote

 

Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť. V každom jednotlivom prípade si pozrite informácie na príslušnom obale produktu, iba tie sú záväzné. Dizajn produktu sa môže líšiť od obrázku.

Zloženie

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Tocopherol, Hexyl Cinnamal.

Balenie

500 ML - Plastová fľaša

Rozmery
Výška regálu:220 mm
Šírka regálu:46 mm
Hĺbka regálu:85 mm

 

Výrobca

Kontakt
Webová adresahttps://www.colgatepalmolive.sk/

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 500 g
Krajina pôvodu

EU

Značka

Jednotka

ks, kg